NL
EN
FR

Leuven Chiefs

ijshockey Club

Het was al een tijdje hangende, maar nu is het officieel! Ben Boute geeft de fakkel door na jaren deze taak op zich te hebben genomen. Ben wil zich opnieuw van zijn beste kant laten zien in het eerste team en zal nog steeds ondersteunen en actief blijven als coach van een van de vele teams die Leuven Chiefs ondertussen rijk is. Hij wil zich ook meer kunnen toeleggen op de nationale teams en daarvoor willen we als club hem natuurlijk graag de mogelijkheid geven en de tijd die daarvoor nodig is. En daarbovenop heeft hij natuurlijk ook zijn papa verplichtingen . Dit alles laat hem niet meer toe deze taak verder op te nemen. 

De nieuwe jeugd co-ordinator is MICKEY EVERS. Voor velen geen onbekende en hieronder laten we hem dan ook even aan het woord om zichzelf voor te stellen.

Op 27 en 28 april wordt er op skateworld (ijsbaan Leuven) het internationale toernooi gehouden U17.

Via deze link kan u het tournooi en de resultaten volgen: Tournament U17

De live stream van de wedstrijden is te volgen via deze link : rbihf.tv

Dat U18 een super ploeg is dat wisten we al. Dat ze waarschijnlijk kampioen gingen spelen dat wisten we eigenlijk ook. En ja het is bevestigd, 

Gisteren om 17:00 viel de puck op het ijs in Kortrijk. Onze Leuven Chiefs DIV1 namen het in Kortrijk op tegen de Spurs, gegarandeerd een wedstrijd om van de smullen! En of het een wedstrijd was.

Schrijf je hier in voor het ontvangen van onze nieuwsbrief

Gisterenavond was het de teamvoorstelling van Leuven Chiefs. Deze keer niet bij onze vertrouwelijke Sponsor in Den thuis, AB-INBEV, maar in een gebouw van onze nieuwe hoofdsponsor ACI Entreprises . Natuurlijk konden we rekenen op de Stella Artois om de kelen te smeren.
 
Calendar

        

© 2016, website powered by Twizzit.com