U14: Heist-op-den Berg Olympia vs Leuven Chiefs


08 March 2023

Zaterdagochtend vroeg uit de veren voor onze U14 rakkers die Olypia op bezoek kregen. Een stevige wedstrijd waar er echt in gestreden werd. Beide kampen gaven het beste van zichzelf om de overwinning binnen te halen. In de eerste periode ging de score dan ook gelijk op.
Topscorer Fedor Shmonin wist na twee minuten en enkele seconden te spelen het eerste doel te scoren. De vreugde was van korte duur want een tweetal minuten later stond het al terug gelijk. Op de powerplay passeerde Fedor naar Stefan Vasilache die het net deed trillen en de 2-1 stond op het scorebord.
Net voor de eerste pauze kreeg Arthur Van Den Broeck een mooi pas en knalde de puck mooi in de rechterbovenhoek achter de goalie. Zo'n mooie goal daar stond hij zelf ook van verbaasd, supporters waren alvast blij met deze mooie actie. 
In de tweede periode werd er snel een 3-2 goal tegen geprikt om de aansluitng te vinden. Maar daar dacht Filip Zamarian anders over en nog geen 20 seconden later stond het 4-2.
Bij aanvang van de derde periode scoorde Stefan Vasilache opnieuw deze keer op aangeven van twee dames in het team Linnore Saunders en Fien Franckx!
Dan werden er wat foutjes door Chiefs gemaakt die geen gevolg kenden en ging Fedor Shmonin dan op het einde een mooie afsluiter van de wedstrijd voorbereiden en werd er fier van het ijs gegaan met een verdiende 6-2 op het scorebord.
 
Onze U14 hun volgende afspraak is op zaterdag 11 maart met de antwerpse Phantoms