DIV1: Leuven Chiefs vs Mechelen Future Sharks (2-0)

Photo by Dominique Levesque08 March 2023

Zaterdag was een drukke wedstrijddag in Leuven want einde van de dag was het de beurt aan onze Divisie 1 om het op te nemen tegen Mechelen Future Sharks. Beide teams kwamen heel wat basis spelers te kort door de veel te late kalenderwijzigingen, iets waar naar volgend seizoen echt een verbetering moet komen. Uiteindelijk treden onze Chiefs met wat aanvulling met 3 lijnen aan en staan er wat minder spelers klaar op de Sharks bank. 
Een propoer wedstrijd verloop waar uiteindelijk tweemaal door onze Chiefs kan gescoord worden zodat de eindstand 2-0 werd.
 
In de eerste periode is het Nikolay Golovko die op aangeven van Jonas Nilsson en Robbe Delport de Mechelse goalie weet te verschalken.
 
Dit wordt nog eens overgedaan in de tweede periode maar deze keer is het Jonas Nilsson die de gola maakt op aangeven Nikolay Golovko en Robbe Delport. 
 
Door deze overwinning komen onze Chiefs uit in de play-offs vierde finale tegen Kortrijk spurs.
Kom talrijk onze mannen aanmoedingen zodat ze echt voor de prijzen kunnen gaan.
 
De play-off wedstrijden is een best of 3 format. Dit weekend worden al twee wedstrijden gespeeld en indien nodig zal er dinsdagavond de derde beslissendde wedstrijd gespeeld worden om 21:00u.