Op zoek naar de coolste teamsport ter wereld? Een sport waar snelheid, kracht, strategie, discipline, uithouding, teamgeest en vooral plezier belangrijk zijn?
Leuven Chiefs ijshockey bundelt dit allemaal samen. Het is een uitdagende, maar heel leuke en complete sport. Starten doen we met goede schaatstechniek. Verder leren we jou stickhandling en spelsituaties. 

Ben je nog niet overtuigd of net wel heel benieuwd? Kom het uitproberen! We helpen jou aan een volledige uitrusting waarmee je drie keer gratis kan komen proeven van deze fantastische sport tijdens een reguliere training. Contacteer hiervoor secretary@chiefsleuven.be.

Inschrijven als volwaardig lid doe je via de onderstaande knop. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!


Inhoud Lidmaatschap

Leuven Chiefs verwelkomt enthousiaste ijshockeyspelertjes vanaf 4 jaar. Jij schrijft je in als lid en wij zorgen voor alles wat bij deze fantastische sport komt kijken: huur van ijstijd om te oefenen en wedstrijden te spelen, licentie bij de Belgische Federatie, coaches, trainers, scheidsrechters, team managers, evenementen, verzekeringen, wedstrijdshirts, internationale jeugdtoernooien, etc.

Ijshockey spelen in Leuven kan je in verschillende categorieën:

U6: 4-5 jaar
U8: 6-7 jaar
U10: 8-9 jaar
U12: 10-11 jaar
U14: 12-13 jaar
U16: 14-15 jaar
U18: 16-17 jaar
DIV1: vanaf 16 jaar (geselecteerd)
DIV2: vanaf 16 jaar 
DIV3: vanaf 16 jaar
DIV4: vanaf 16 jaar
Recreatief hockey RSR: vanaf 16 jaar

Chiefs Leuven schrijft per leeftijdscategorie elk seizoen één tot 2 teams in. Een team bestaat in regel uit een 15-tal spelers en een goalie met hopelijk een backup goalie.

Inhoud van het lidmaatschap
- een zeer degelijke sportieve omkadering door ervaren ijshockeytrainers, coaches en begeleiders
​- deelname aan alle trainingen van de categorie waartoe je behoort
- in principe zijn er tijdens de schoolvakanties geen clubtrainingen, echter waar mogelijk wordt er extra ijs gehuurd voorafgaand aan en ter voorbereiding van een wedstrijd in het weekend volgend op een vakantieweek
- alle federatiebijdragen en taksen, 
persoonlijke bijstand aan leden/ouders gedurende het registratieproces, ook voor spelers afkomstig van een competitie buiten België (internationale IIHF transfermodaliteiten)
- extra verzekering voor gebeurlijke sportongevallen
-gebruik van het Leuven Chiefs online ledenplatform via Clubee
- gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Leuven Chiefs Eredivisie 
- op vertoon van je lidkaart 10% korting op aankoop van hockey outfit zoals schaatsen, beenbescherming, broek , ... ( geen accessoires) bij de winkel op de schaatsbaan Skateworld


NIEUW!!!
Eerstejaars U6, U8, U10 of U12 = 350 euro inschrijvingsgeld, exclusief huur materiaal (150 euro)

Vervolgens

Wanneer de speler definitief lid wenst te worden, wordt er per maand huur 10euro aangerekend het overgebleven bedrag kan omgezet worden in een waardebon voor de aankoop van een ijshockeyuitrusting bij Skateworld.(exclusief schaatsen). Deze waardebon kan je aanvragen bij het secretariaat (secretary@chiefsleuven.be)

.